Utskrift fra: norvetnet.no
Dokument: http://norvetnet.no/dok/artikkel458.asp
Skriv ut Side | Lukk vindu


13.11.2013
Støttekonsert til fordel Stiftelsen Veteranhjelp
Charity Bikers NVIO Sølvguttene konsert til støtte for Stiftelsen VeteranhjelpCharitybikers og Sølvguttene samarbeider om en støttekonsert til fordel for Stiftelsen Veteranhjelp.

Sammen hjelper vi våre veteraner!
 
Onsdag 20. november 2013 avholder Sølvguttene i samarbeid med Charitybikers en støttekonsert til inntekt for Stiftelsen Veteranhjelp. Konserten skal i samarbeid med Veteranforeningen NVIO foregå i Fanehallen på Akershus festning, klokken 12.00.
 
All inntekt fra konserten skal, i tråd med Charitybikers retningslinjer, gå uavkortet til Stiftelsen Veteranhjelp.
 

Stiftelsen veteranhjelp er opprettet for å kunne gi øyeblikkelig økonomisk hjelp til veteraner og nærmeste familie som befinner seg i en prekær økonomisk situasjon.

Fanehallen kan huse 400 personer og med en billettpris på 200 kroner, kan Stiftelsen Veteranhjelp styrkes med inntil 80.000 kroner.
Så langt har stiftelsen hjulpet flere veteraner som har opplevd personlige problemer som har ført til akutt økonomisk krise. I motsetning til andre hjelpesystemer har Stiftelsen Veteranhjelp en behandlingstid på under 48 timer.

 
Charitybikers har invitert kjente personer, som alle vil kunne gi kommentarer i forbindelse med konserten og støtten, flere har meldt at de kommer.

Stiftelsen er avhengig av bidrag for å kunne fortsette å hjelpe de veteranene som trenger det.
Denne første samarbeidskonserten initierer et langsiktig samarbeid mellom Sølvguttene/ved dirigent Fredrik Otterstad og Charitybikers/ved Tom Skabelund-Johansen og Linda Jacobsen

Vi oppfordrer derfor de som kan til å hjelpe oss med økonomisk støtte til de som trenger det!

Med vennlig hilsen
Charitybikers
 
 
 
 
Sist oppdatert:13.11.2013 19.41.37
  

Kilde: norvetnet.no