Utskrift fra: norvetnet.no
Dokument: http://norvetnet.no/dok/artikkel365.asp
Skriv ut Side | Lukk vindu


31.01.2010
Legacy Vets MC
Legacy Vets ScandinaviaLegacy Vets MC er en motorsykkelklubb for militære tjenestegjørende og veteraner som har sitt opphav fra statene. Denne klubben er arven til Vietnam Vets som ble startet opp av veteraner som kom hjem fra Vietnam og ville treffe nye og holde kontakt med gamle våpenbrødre "all over" med samme interresse og bakgrunn.
 
 
 
Legacy VetsFlere veteraner kom hjem til ingenting og store problemer som førte til arbeidsledighet, depresjoner, rusmisbruk og kriminalitet, så denne gruppen ville starte noe positivt for seg selv, noe som hedret seg selv, uniformene, soldatene som ennå ikke har kommet hjem og landet sitt.

Ettersom tiden gikk så var det jo flere med samme interresse fra andre kriger som også ville bli med i klubben, men siden dette var "Vietnam Vets", så gikk folk sammen med godkjenning og hjelp av VnV og startet opp det som skulle bli arven til Vietnam Vets, altså Legacy Vets. Vi har brødre over store deler av verden. Både VnV og Legacy er sterkt knyttet til hverandre.

Vietnam Vets/Legacy Vets er som sagt soldater med motorsykkel som felles interresse som har samlet seg for å prøve å kjempe for at stadig tjenestegjørende og veteraner m/familier får det de har krav på. Både under tjeneste og etter tjeneste. "Our mission remains to do whatever is necessary to bring our POW/MIA Brothers home from ALL wars and to insist on full accountability from our elected officials" (POW/MIA = Prisoners Of War/Missing In Action)

Noen av mottoene våre er f.eks "Some gave all, all gave some!" og "Bring them home or send us back!"

Dette er en fantastisk gruppe mennesker som alle har minst to ting felles og det er motorsykkel og int ops. Vi treffes ofte, ute og spiser sammen og sosialiseres på vinterstid og kjører mye sammen i sykkelsesongen.

Legacy Vets MCJeg har truffet og fått veldig mange gode venner gjennom denne klubben og ser absolutt det positive med å få inn flere medlemmer som vi kan finne på ting med, prate med og kjøre med. Reise rundt i Norge f.eks og møte medsoldater, stadig tjenestegjørende, beredskap eller veteraner. Dette er eneste gode og aktive tilbudet som finnes i Norge av dette slag og vi bare vokser. jeg har mye nytte og støtte av klubben hjemme mens jeg er her ute. Får mye mail og støtte og meldinger om hva som skjer hjemme og at folk tenker på oss og ser frem til å få oss hjem igjen.

Hovedfokuset våres er å ta vare på hverandre, andre soldater som er der ute og familiene. Dette er veldig viktig, både på slagmarken og vel så viktig, når man har kommet hjem igjen...

Alle som vil er hjertelig velkommen til en prat om medlemskap, hva vi driver med og hvordan. Alle starter med en hangaround-tid for å se om vi trives med personen og personen trives med oss.
 
All kontaktinfo finner man på www.lvmc.no
 
Bulldog - Legacy VetsMvh
Bulldog
Legacy Vets MC Scandinavia
Chapter "F"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FLERE BILDER UNDER:
 
 
 
Legacy Vets MC
På treff
 
 
Legacy Vets MC
Besøk av en dansk Bror
 
 
Legacy Vets MC
Legacy Vets MC viser sin respekt ved en offisiell minnemarkering
 
 
Legacy Vets MC
På treff
 
Legacy Vets MC
På treff
 
På treff
 
 
 
 
 
Sist oppdatert:24.03.2010 21.18.32
  

Kilde: norvetnet.no