Utskrift fra: norvetnet.no
Dokument: http://norvetnet.no/dok/artikkel303.asp
Skriv ut Side | Lukk vindu


25.07.2008
Tur til Libanon i november
Tur til LibanonNorsk Veterannett har mottatt en invitasjon fra Ebel es Saqi Municipality hvor alle norske UNIFIL-veteraner inviteres for å markere Libanons nasjonaldag 22. november i Ebel es Saqi.  Dette må ses i sammenheng med at markeringen av UNIFILs 30-års jubileum ble avlyst grunnet uroligheter i Beirut, en markering som Ebel es Saqi Municipality hadde jobbet lenge med å forberede. 
 
Norsk Veterannettverk hadde i forbindelse med 30 års markeringen satt opp en tur hvor det var over 30 påmeldte, denne turen ble avlyst som følge av at flyplassen i Beirut var stengt.  Vi setter nå opp en ny tur, og detaljene kommer i løpet av august.
 
Invitasjon til Ebel es Saqi
Invitasjonen som inviterer norske veteraner
 
 
 
Mer informasjon kommer så fort vi mottar den, følg også med på http://unifil.info
 
 
Bakgrunn:  Norske FN-soldater var stasjonert i Sør-Libanon i mer enn 20 sammenhengende år.  Gjennom disse årene ble det opparbeidet et sterkt bånd mellom de norske soldatene og sivilbefolkningen i de "norske landsbyene".  Dette båndet opprettholdes blant annet gjennom gjensidige besøk, og hvert år reiser mange norske UNIFIL-veteraner tilbake til Sør-Libanon som turister.
 
 
Sist oppdatert:25.07.2008 18.39.11
  

Kilde: norvetnet.no