Utskrift fra: norvetnet.no
Dokument: http://norvetnet.no/dok/artikkel280.asp
Skriv ut Side | Lukk vindu


31.01.2008
Kristoffers Minnefond på nett
Kristoffers MinnefondMinnefondet som er opprettet i Kristoffer Sørli Jørgensen (1985 - 2007) sitt navn er nå på nett med egen hjemmeside.  Vi oppfordrer alle veteraner til å støtte opp om denne viktige saken.  Kristoffer var en svært god representant for norske soldater i internasjonal tjeneste.
 
 
 
TV dokumentar om Kristoffer
Tilfeldigvis var det nettopp Kristoffer et norsk TV produksjonsselskap valgte for å produsere en videodokumentar om norske soldater i Afghanistan.  Dette førte til at det ble produsert en dokumentar som ble vist på NRK Brennpunkt sist tirsdag.  Dette er en dokumentar som anbefales, og du kan se den på NRK Web TV ved å klikke her.  Dokumentaren går også i reprise på NRK2 - søndag 03.02.2008 kl. 22.45
 
Kristoffers Minnefond
Midlene i Kristoffers Minnefond skal i sin helhet gå til hjelp for barn i Afghanistan. Fondet jobber nå med et prosjekt i samarbeid med en hjelpeorganisasjon og Norges Fotballforbund kalt "Fotball For Fred". Dette er et prosjekt rettet mot barn. Prosjektet skal blant annet lære barn å lese og skrive, og utvikle barn til å takle konflikter uten å utøve vold. I tillegg skal barna lære viktigheten av fred og forsoning med da særlig idrett som virkemiddel.
 
Besøk Kristoffers Minnefond:
 
 
 
 
Kristoffers Minnefond - Kristoffer Sørli Jørgensen
 
 
 
Sist oppdatert:31.01.2008 07.02.08
  

Kilde: norvetnet.no