Utskrift fra: norvetnet.no
Dokument: http://norvetnet.no/dok/artikkel188.asp
Skriv ut Side | Lukk vindu


30.03.2007
Dovrefjellalliansen - Veterantreff 2007
Veterantreff Dovre 2001 i regi av DovrefjellalliansenPå Dombås var det et nordisk treff for FN og NATO veteraner med familie sommeren 2001, hvor vi hadde lagt vekt på at dette treffet skulle være slik at hele familien kan delta. Planlegging og gjennomføring av dette arrangementet var og er et samarbeid mellom Gudbrandsdal FN Veteranforening, Trøndelag FN Veteranforening,  FN Veteraner Nordmøre og Sunnmøre FN/NATO Veteranforening under navnet: "Dovrefjellalliansen".
 
 
Klippet fra Sisnorge.no
 
Den 20 - 22 juli 2007 går det nordiske treffet for FN/NATO veteraner med familier av stabelen, datoen er bestemt ut fra at hotellet er ledig den helgen. Programmet er allerede fastlagt og blir sammen med påmeldingsskjema med priser snart sendt ut. Trolltun Gjestegård ved Arne Stigen tar vel i mot oss og hotellet vil ta seg av alle påmeldinger så snart alt er klart. Hotellet har flere overnattingsmuligheter som hotellrom, hytter i ulike størrelser, overnatting på vandrehjemmet og selvfølgelig plasser for campingvogner. Arne Stigen vil til neste år lage til en enkel klatrevegg til bruk for barna og en lavvoleir hvor man kan grille vil også være på plass.
 
Aktiviteter vil bestå av skytekonkurranse med pistol, arrangert av pistolklubben på Dombås, dart, hesteskokasting, rebusløp og klatrevegg for barna, grilling, busstur, flaggborg og kransnedlegging ved minnelunden og Gudstjeneste i Dombås kirke.
Vi i alliansen håper mange vil finne veien til Dombås og Trolltun Gjestegård helgen 20 - 22. juli 2007,
hilsen Dovrefjellalliansen.
 
 
 
Sist oppdatert:30.03.2007 01.57.19
  

Kilde: norvetnet.no