Utskrift fra: norvetnet.no
Dokument: http://norvetnet.no/dok/artikkel143.asp
Skriv ut Side | Lukk vindu


28.11.2006
Årets julegavetips!
Boken: Afghanistan - En reise med norske soldater, av Anders NilsenVinteren 2006 dro fotograf og skribent Anders Nilsen til Afghanistan for å dokumentere de norske soldatenes hverdag. Boken består av 190 sider og inneholder imponerende bilder som fremstiller norske militære styrker på en måte som trolig ikke tidligere har vært gjort. Denne boken er et "must" for alle veteraner og andre som er interessert Forsvarets intops!
 
Boka er et dokumentar prosjekt fra Afghanistan som forteller historien om hva som egentlig skjer på bakken og utfordringene som norsk ungdom som tjenestegjør med flagget på skulderen møter i hverdagen.
 
Boken gir oss også et godt fotografisk innblikk i hvordan lokalbefolkningen takler forandringene som skjer i landet og bokens fokus er på å fortelle noen av de historiene som ikke kommer frem i media. Anders har reist rundt i de Nordlige provinsene i Afghanistan med dagbok og kamera og blant annet tatt del i flere av de arbeidsoppgavene som soldatene har hatt i de fjerne provinsene mot grensen til Uzbekistan. Resultatet er spennende blanding av tekst og bilder som binder historiene sammen på en fin og troverdig måte.
 
 
 
 
Anders Nilsen - Afghanistan - En reise med norske soldater - ISAF - NATO
Sist oppdatert:28.11.2006 18.02.25
  

Kilde: norvetnet.no